En del av våra kunders framgångs­historier

Vi har erfarenhet av att hantera över 50 000 bygg-, fastighetsförvaltnings- och industriprojekt för värda över 15 miljarder euro.

Länsimetro

Länsimetro (Västmetro) | Matinkylä-Kivenlahti

Projektvärde: 1 159 miljoner euro
Utförandetid: 2015–2023

Metsä Group

Metsä Group | Metsä Fiber Pulp Gate

Projektvärde: 1,2 miljarder euro
Genomförandeperiod: maj 2015 – augusti 2017

Metsä Group

Sagt om oss

Scudo Pro låter oss centralisera projektledning, vilket gör våra processer mer effektiva och enkla. Med Scudo Pro får vi standardrapporter på alla våra projekt.

Det var fantastiskt att se hur Scudo Solutions levererade systemet inom den överenskomna tidsplanen och under den budgeterade kostnaden.

Aki Havia

Direktör, investeringsprojekt - SYK Oy

Sweco PM Oy använder Scudo Pro för kundprojektkostnadshantering och rapportering till slutkund. Som den moderna lösningen ersätter Scudo Pro våra gamla kostnadskontrollverktyg.

Jaakko Jauhiainen

Affärsutvecklingsdirektör - Sweco PM Oy

Keva skaffade Scudo Pro för den ekonomiska förvaltningen av investeringsprojekt inom renovering och nybyggnation av investeringsfastigheter och för att förbereda investeringsbeslut om renovering.

Scudo Pro har till stor del uppfyllt alla våra behov, och systemet används i stor utsträckning av fastighetsförvaltare, utvecklare, konsulter och Kevas egen fastighetsenhetspersonal. Keva och fastighetsförvaltningskontoren har flera ekonomistyrningsintegrationer på plats för Scudo Pro, vilket gör det dagliga arbetet mycket enklare.

Systemet ger olika fastighetsbolag utmärkt investeringsinformation i ett centralt system för beslutsfattande med heltäckande rapportering.

Petri Suutarinen

Chef för fastigheter - Keva

Några av våra kunder

Bli projektledaren som alltid levererar projekten i tid och inom budget

Kontakta oss

70 % av alla projekt går minst 5 % över budget, visar internationell statistik. Vi kan, vi vill och vi bryr oss – du har problemet och vi har lösningen!