Osana asiakkaidemme menestystä

Meillä on kokemusta yli 15 miljardin euron ja 50 000 kustannusohjatun projektin läpiviemisestä teollisuus-, rakennus- ja kiinteistöalalla.

Länsimetro

Länsimetro | Matinkylä-Kivenlahti

Projektin arvo: 1,159 miljoonaa euroa
Toteutusaika: 2015–2023

Metsä Group

Metsä Group | Äänekosken biotuotetehdas

Projektin arvo: 1,2 miljardia euroa
Toteutusaika: Toukokuu 2015 – elokuu 2017

Metsä Group

Meistä sanottua

Scudo Pro antaa meille mahdollisuuden keskitettyyn hankkeiden hallintaan, jolloin käytettävät prosessit tehostuvat ja yksinkertaistuvat. Scudo Pron avulla saamme vakiomalliset raportit kaikista hankkeista.

Oli hienoa nähdä kuinka Scudo Solutions Oy toimitti järjestelmän sovitussa aikataulussa ja alle budjetoidun kustannuksen.

Aki Havia

Johtaja, rakennuttaminen ja ylläpito - Suomen Yliopistokiinteistöt Oy

Sweco PM Oy otti Scudon käyttöön asiakasprojektien kustannusohjaukseen ja raportointiin loppuasiakkaalle. Nykyaikaisena ratkaisuna Scudo Pro tulee korvaamaan vanhat työkalumme kustannusohjaukseen liittyen.

Jaakko Jauhiainen

Business Development Director - Sweco PM Oy

Keva on ottanut Scudo Pron käyttöönsä sijoituskiinteistöjen korjaus- ja uudisrakentamisen investointiprojektien taloudelliseen hallintaan ja korjausinvestointipäätösten valmisteluun.

Scudo Pro on pääosin vastannut tarpeisiin ja järjestelmä on laajassa käytössä isännöitsijöillä, rakennuttajakonsulteilla ja Kevan kiinteistöyksikön henkilöstön ohella. Kevalla ja isännöitsijätoimistoilla on useita Scudoon tehtyjä taloushallintointegraatioita käytössä, jotka helpottavat paljon jokapäiväistä työtä.

Erityisen hyvää onkin se, että järjestelmällä saadaan eri kiinteistöyhtiöiden investointitiedot keskitetysti yhteen järjestelmään päätöksentekoa ja kokonaisraportointia varten. Toiminnan läpinäkyvyyden kehittämiseksi yhtenä jatkokehitysideana on tuoda laskukuva integraatioiden kautta Scudo Prohon.

Petri Suutarinen

Kiinteistöjohtaja - Keva

Esimerkkejä asiakkaistamme

Varmista, että olet se projektipäällikkö, joka aina toimittaa hankkeet sovitussa aikataulussa ja budjetissa

Ota yhteyttä myyntiimme

Tutkimukset osoittavat, että yli 70% kaikista rakennus- ja kiinteistöalan hankkeista ylittää budjetin vähintään 5 prosentilla. Me haluamme auttaa juuri sinua projektissasi – jos sinulla on haaste, meillä on osaaminen ja työkalut sen ratkaisemiseksi!