Asiakkaidemme menestyksen tukena

 

Scudo Pron avulla on kustannusohjattu yli 50,000 projektia arvoltaan yli 20 miljardia euroa niin teollisuus-, rakennus- kuin kiinteistöalalla.

Asiakkaidemme kokemuksia

Scudo Pro oli markkinoiden paras vaihtoehto työeläkeyhtiö Varmalle projektien kustannushallintaan.

Scudo Pro on saatu hyvin käyttöön Varmassa onnistuneen käyttöönoton ja Scudon tarjoaman asiakaslähtöisen tuen ansiosta. Näin ollen Varman käyttäjät hyödyntävät täysipainoisesti Scudo Prota muun muassa hankkeiden ohjaukseen, kustannusseurantaan ja raportointiin. Tärkeä elementti on myös tietojen automaattinen liikkuminen järjestelmien välillä helppojen integraatioiden johdosta.

Olemme tyytyväisiä Scudo Pron valintaamme!

Lue lisää

Scudo Pro antaa meille mahdollisuuden keskitettyyn hankkeiden hallintaan, jolloin käytettävät prosessit tehostuvat ja yksinkertaistuvat. Scudo Pron avulla saamme vakiomalliset raportit kaikista hankkeista.

Oli hienoa nähdä kuinka Scudo Solutions Oy toimitti järjestelmän sovitussa aikataulussa ja alle budjetoidun kustannuksen.

Aki Havia

Johtaja, rakennuttaminen ja ylläpito - Suomen Yliopistokiinteistöt Oy

Sweco PM Oy otti Scudon käyttöön asiakasprojektien kustannusohjaukseen ja raportointiin loppuasiakkaalle. Nykyaikaisena ratkaisuna Scudo Pro tulee korvaamaan vanhat työkalumme kustannusohjaukseen liittyen.

Jaakko Jauhiainen

Business Development Director - Sweco PM Oy

Keva on ottanut Scudo Pron käyttöönsä sijoituskiinteistöjen korjaus- ja uudisrakentamisen investointiprojektien taloudelliseen hallintaan ja korjausinvestointipäätösten valmisteluun.

Scudo Pro on pääosin vastannut tarpeisiin ja järjestelmä on laajassa käytössä isännöitsijöillä, rakennuttajakonsulteilla ja Kevan kiinteistöyksikön henkilöstön ohella. Kevalla ja isännöitsijätoimistoilla on useita Scudoon tehtyjä taloushallintointegraatioita käytössä, jotka helpottavat paljon jokapäiväistä työtä.

Erityisen hyvää onkin se, että järjestelmällä saadaan eri kiinteistöyhtiöiden investointitiedot keskitetysti yhteen järjestelmään päätöksentekoa ja kokonaisraportointia varten. Toiminnan läpinäkyvyyden kehittämiseksi yhtenä jatkokehitysideana on tuoda laskukuva integraatioiden kautta Scudo Prohon.

Petri Suutarinen

Kiinteistöjohtaja - Keva

Varmista, että olet se projektipäällikkö, joka aina toimittaa hankkeet sovitussa aikataulussa ja budjetissa

Länsimetro

Länsimetro | Matinkylä-Kivenlahti

Projektin arvo: 1,16 miljardia euroa
Toteutusaika: 2015–2023

Metsä Group

Metsä Group | Äänekosken biotuotetehdas

Projektin arvo: 1,20 miljardia euroa
Toteutusaika: Toukokuu 2015 – elokuu 2017

Metsä Group

Ota yhteyttä myyntiimme

Tutkimukset osoittavat, että yli 70% kaikista rakennus- ja kiinteistöalan hankkeista ylittää budjetin vähintään 5 prosentilla. Me haluamme auttaa juuri sinua projektissasi – jos sinulla on haaste, meillä on osaaminen ja työkalut sen ratkaisemiseksi!