Projektien kustannushallinta on nyt helpompaa kuin koskaan

 

Nukut yösi hyvin, kun projektisi ovat hallittuja, ennakoitavia ja taloudellisesti kannattavia ja saavutat joka kerta budjettisi.

Lue lisääOta yhteyttä

kustannusohjattua projektia

euron arvosta läpivietyjä projekteja

Asiakaspysyvyys

Yhteenlaskettu kokemus vuosina

”Scudoing – älykäs toiminta projektin taloudellisen terveyden varmistamiseksi ohjaamalla sitä kohti kustannustehokkuutta ja budjettikuria hyödyntämällä Scudon huipputeknologiaa. Se ilmentää Scudon henkeä tarjoten läpinäkyvää, ennakoivaa ja automatisoitua kustannustenhallintaa varmistaen, että projektisi pysyvät budjetissa ja suojattuina taloudellisilta ylityksiltä. Verbi kiteyttää kustannusten hallinnan muuttamisen strategiseksi eduksi yhtiöllenne, lisättynä suomalaisella nokkeluudella ja viisaudella.”

Ohjelmistopalvelumme

Cost management

Kustannusohjaus

Scudo Pro mahdollistaa yksinkertaisen, tehokkaan ja proaktiivisen kustannusten hallinnan läpi prosessien ja kaikkien toimintojen, niin pienemmälle kuin suuremmallekin projektille tai koko projektiportfoliolle.

Cost estimation

Kustannuslaskenta

Bidcon on kustannuslaskentaohjelma, joka helpottaa projektin kustannuslaskentaa ja tarjousten jättämistä sekä lisää turvallisuutta ja luotettavuutta projektin koko elinkaaren ajan.

CO2-laskenta tulee myös automaattisesti laskennan tuloksena.

BIM-laskenta ei ole ollut koskaan näin helppoa kuin nyt.

Project management

Aikataulu- ja resurssienhallinta

Powerprojectin avulla voit suunnitella ja hallita resursseja mahdollistaen tehokkaamman projektinhallinnan, projektien budjettien ja aikataulujen seurannan sekä sujuvamman työn edistymisen.

Voit yhdistää myös tuotannon osaksi aikataulua tehokkaalla mobiiliapilla.

Lisää ennustettavuutta ja kannattavuutta parantamalla projektiesi hallintaa

Scudon ohjelmistoratkaisut tarjoavat turvallisen, helpon ja kustannustehokkaan tavan pitää kaikki projektisi hallinnassa yhdessä paikassa.

Tutkimukset osoittavat, että yli 70 % kaikista rakennus- ja kiinteistöalan hankkeista ylittää budjetin vähintään 5 %. Meillä on tähän rahanarvoinen ratkaisu.

Yhdistämme viimeisintä teknologiaa ja vankkaan kokemukseen perustuvaa asiantuntijuutta mahdollistaen tehokkaampaa projektien kustannusohjausta ja projektien hallintaa asiakkaillemme.

Scudo Pro

Tehosta kustannushallintaa

Scudo Pro on 100% selainpohjainen pilvipalvelu, jonka avulla projektisi pysyvät budjetissa. Voit hallita koko projektiportfoliota yhdestä paikasta ja ohjata tehokkaasti budjetoituja ja toteutuneita kustannuksia ja tuloja. Scudo Pron avulla kustannusten hallinta on helpompaa kuin koskaan!

Bidcon

Paranna tuottavuutta joustavalla kustannuslaskennalla

Bidcon on helppokäyttöinen kustannuslaskentaohjelmisto, joka parantaa projektien kustannuslaskentaa tehokkaasti ja läpinäkyvästi huomioiden myös BIM-mallit. Helppokäyttöisyytensä ja laajojen ominaisuuksiensa johdosta se on Ruotsin käytetyin kustannuslaskennan ohjelmisto.

Bidcon
Powerproject

Pidä projektisi ja aikataulusi hallinnassa

Powerproject on yksi maailman käytetyimmistä projektinhallintatyökaluista rakennus- ja kiinteistöalalla. Helppokäyttöisen ohjelmiston ja monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta se on tehokas työkalu aikataulujen ja resurssien hallintaan.

Projektien kustannus­hallinnan johtava asiantuntija

Scudo Solutions on suomalainen projektien ja kustannusten hallintaan erikoistunut ohjelmistoyritys. Yli 20 miljardin euron, 50,000 kustannusohjatun projektin ja 4,000 tyytyväisen käyttäjän kokemuksella se mahdollistaa rakennus- ja kiinteistöalan asiakkailleen jopa 5 % säästöt projektikustannuksista.

Kustannusten seurannasta kohti aktiivista kustannusohjausta

Kustannushallinta on ylpeydenaiheemme ja ainoa tehtävämme on pitää sinun projektisi budjetissa. Tarjoamme ennakoitavaa kustannushallintaa ja reaaliaikaista ohjaamista integroituna saumattomasti asiakkaan nykyisiin järjestelmiin. Yhtenäisen raportoinnin avulla tieto on läpinäkyvästi kaikkien sidosryhmien saatavilla mahdollistaen läpinäkyvät, tehokkaat ja automatisoidut prosessit läpi koko organisaation.

Kiinteistönomistajille

Kiinteistönomistajan kaikki hankkeet (korjaus- ja uudishankkeet) hallitaan yhdessä paikassa mahdollistaen tehokkaan portfolionhallinnan (investointiohjelmat).

Teollisuuden hankkeisiin

Joustavat ratkaisut mahdollistavat tehokkaan projektinhallinnan ja kustannusohjauksen suurten ja monimutkaisten rakennusprojektien tarpeisiin.

Kunnille ja kaupungeille

Kaikki kunnan rakentamisen hankkeet löytyvät yhdestä paikasta. Portfoliohallinnan avulla hankemassaa voidaan suodattaa ja raportoida yksiköittäin eri kriteerien (kuten alueen, projektipäällikön, toimialan, ryhmän tai tilan) mukaan. Jokaisesta hankkeesta on saatavilla ajantasaiset kustannusennusteet ja verottajan vaatimat urakkailmoitukset.

Urakoitsijoille

Projektit ovat keskitetysti yhdessä yhteisessä tietokannassa, joka mahdollistaa kaikki keskeisimmät työkalut urakoitsijalle: budjetointi ja kustannusennuste, sitoutuneiden ja toteutuneiden kustannusten vertailu sekä projektin kannattavuus.

Hyvinvointialueille

Kustannusohjausratkaisumme skaalautuu yksittäisistä sairaalaprojekteista koko hankemassan hallintaan (uudis- ja korjaushankkeet). Aktiivinen kustannusennustaminen tehostaa yksittäisten hankkeiden kustannushallintaa, kun taas vuosibudjetoinnit, ennusteet ja kokonaishankkeiden kattava raportointi tekevät koko hankeportfolion hallinnasta helpompaa.

Konsulteille

Joustavan kustannusohjausjärjestelmän avulla voit hallita ja raportoida asiakkaasi rakennusprojekteja. Valmiit, räätälöidyt raportit tehostavat työtäsi.

Alliansseille

Palvelemme allianssimallin pääperiaatteita kustannushallinnan näkökulmasta. Läpinäkyvä tiedonkulku kaikille sidosryhmille edistää koko hankkeen edistymistä ja mahdollistaa innovatiivisten ratkaisujen löytämisen hankkeen toteuttamiseksi.

Asiakkaidemme menestystarinoita

Scudo Pro antaa meille mahdollisuuden keskitettyyn hankkeiden hallintaan, jolloin käytettävät prosessit tehostuvat ja yksinkertaistuvat. Scudo Pron avulla saamme vakiomalliset raportit kaikista hankkeista.

Oli hienoa nähdä kuinka Scudo Solutions Oy toimitti järjestelmän sovitussa aikataulussa ja alle budjetoidun kustannuksen.

Aki Havia

Johtaja, rakennuttaminen ja ylläpito - Suomen Yliopistokiinteistöt Oy

Sweco PM Oy otti Scudon käyttöön asiakasprojektien kustannusohjaukseen ja raportointiin loppuasiakkaalle. Nykyaikaisena ratkaisuna Scudo Pro tulee korvaamaan vanhat työkalumme kustannusohjaukseen liittyen.

Jaakko Jauhiainen

Business Development Director - Sweco PM Oy

Keva on ottanut Scudo Pron käyttöönsä sijoituskiinteistöjen korjaus- ja uudisrakentamisen investointiprojektien taloudelliseen hallintaan ja korjausinvestointipäätösten valmisteluun.

Scudo Pro on pääosin vastannut tarpeisiin ja järjestelmä on laajassa käytössä isännöitsijöillä, rakennuttajakonsulteilla ja Kevan kiinteistöyksikön henkilöstön ohella. Kevalla ja isännöitsijätoimistoilla on käytössä useita taloushallintointegraatioita, jotka helpottavat paljon jokapäiväistä työtä.

Erityisen hyvää onkin se, että järjestelmällä saadaan eri kiinteistöyhtiöiden investointitiedot keskitetysti yhteen järjestelmään päätöksentekoa ja kokonaisraportointia varten. Toiminnan läpinäkyvyyden kehittämiseksi yhtenä jatkokehitysideana on tuoda laskukuva integraatioiden kautta Scudo Prohon.

Petri Suutarinen

Kiinteistöjohtaja - Keva

Asiakkaitamme

Ota yhteyttä myyntiimme

Tutkimukset osoittavat, että yli 70% kaikista rakennus- ja kiinteistöalan hankkeista ylittää budjetin vähintään 5%. Me haluamme auttaa juuri sinua projektissasi – jos sinulla on haaste, meillä on osaaminen ja työkalut sen ratkaisemiseksi!