Scudo Solutions Oy

Ammattitaito palveluksessasi

Scudo Solutions Oy on projektien kustannushallintaratkaisuihin ja konsultointiin erikoistunut asiantuntijayritys. Yrityksen avainhenkilöstöllä on yhteinen yli vuosikymmenen kokemus projektinhallintajärjestelmien toimittamisesta ja konsultoinnista investointihankkeisiin useilla eri toimialoilla. Perustajaosakkaat ovat aiemmin toimineet yhdessä mm. CMPro –kustannusohjaus ja Planet – aikatauluhallintatuotteiden kehityksessä ja konsultoinnissa.

Yrityksen päätuote on Scudo Pro –järjestelmä, joka tuotiin markkinoille loppuvuodesta 2013. Lyhyessä ajassa tuote on vakiinnuttanut paikkansa kotimaisessa projektinhallintakentässä, ja saanut laajan käyttäjäkunnan teollisuuden, kiinteistöliiketoiminnan ja infra-rakentamisen hankkeissa.

Lisäksi edustamme Suomessa ruotsalaisen Consultec Ab:n kautta heidän kehittämää Bidcon -kustannuslaskentaratkaisua, sekä englantilaista Powerproject -aikataulutus ja resurssien hallintaratkaisua.

Omien resurssien sekä kumppani- ja alihankintaverkostomme avulla yritys pystyy takaamaan laadukkaat toimitukset ja tukipalvelut.

Scudo tiimi

Pasi Mustonen

Toimitusjohtaja, Partner

Puhelin: +358 40 515 1857

Antti Tavaila

Asiakkuusjohtaja, Partner

Puhelin: +358 40 550 8867

Ville-Petteri J. Mäkinen

Teknologiajohtaja, Partner

Puhelin: +358 40 5077 141

Glenn Rantala

Tuki

Puhelin: +358 10 567 2590

Pekka Halme

Tekninen konsultti

Riku Simonen

Ohjelmistokehittäjä

Timo Peltomäki

Projektipäällikkö

Pekka Hovi

Tuotepäällikkö